VICE.com, popularni svjetski internet portal koji se bavi smišljanjem čudnih naslova i pronalaženjem ljudi koji rade nasumične nebitne stvari, nedavno je pronašao čovjeka koji živi u Donjim Vistoropima u Rusiji i bavi se jedenjem žute tempere i tetoviranjem likova iz poznatog crtanog filma Leteći medvjedići po svome tijelu.

Zanimalo nas je kako je VICE našao ovoga lika i kako su smislili tako dobar i privlačan naslov, te zašto su oni uopće čitan portal.

‘’Pa jedne prilike naša je prijateljica i bivša kolegica putovala kroz Rusiju u cilju duhovne obnove i potrage za opojnim sredstvima i srela je ovog lika koji je u isto vrijeme žvakao žutu temperu i tetovirao sam sebe. Odmah nam je javila i rekli smo joj da napravi intervju s njim.’’ kaže glavni urednik VICE-a.

VICE-u nije poznato radi li ovaj čovjek to inače, svaki dan i je li to njegov hobi, ali su, kako kažu, morali zabilježiti taj trenutak i predstaviti ovoga gospodina javnosti.

‘’Mi tako često nađemo ljude koji u datom trenutku rade nešto čudno i od toga napravimo priču. Jednostavno je, uzmeš pet-šest nasumičnih detalja sa osobe i predstaviš je kao da su samo ti detalji njena cjelokupna ličnost. Npr. vidite čovjeka koji prosi i sluša Deep Purple u trenutku kada vi prođete pored njega, porazgovarate s njim, dobijete još neki detalj, npr. da je prije 40 godina upoznao Tita i napravite BOOM priču. Naslov bi išao ovako: Razgovarali smo sa Titovim poznanikom koji danas prosi dok sluša Deep Purpe. Genijalno, zar ne.’’ dodaje urednik.

VICE trenutno priprema i priču o ženi koja je vedrila, ali nije oblačila, jer hoda gola po kući od 2:00 do 2:30h svaki dan.