Skandal koji potresa balkansku muzičku scenu prijeti da napravi veliki problem u dobrosusjedskim i bilateralnim odnosima između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Velika hrvatska muzička zvijezda Severina Vučković Kojić dolazila je prošle sedmice za vikend u posjetu Sarajevu, te je planirala da se vidi sa svojim dragim prijateljima i provede odličan vikend pun zabave u glavnom gradu BiH.

Nažalost, njen plan uspio je dijelom da pokvari taksista Sarajevo taksija koji je veliku regionalnu zvijezdu izbacio iz vozila na jako ružan način bez da završi vožnju. Kako saznajemo od izvora bliskih pjevačici, Severina je na taksistine upite gdje treba da je vozi odgovarala u stihovima njene nove pjesme “Kuda za vikend”.

Vozi me tamo gdje je rusvaj, rusvaj, rusvaaaaj” vikala je Severina dok je premoreni taksista tražio da mu se kaže adresa.

“Ne mogu ja sine više to da trpim, sve što tražim je da mi se kaže adresa na koju te trebam voziti. Nemoj mi govoriti u stihovima i pjevati da ti se ide u neki rusvaj, rusvaj, rusvaj. Ako treba vozim te na Ilidžu gdje god hoćeš ali nemoj da ja moram misliti gdje ćeš, jer obično ljudi misle da ću ih još zavaliti, a pored one moje lude žene kući stvarno mi ne treba da mahala prča da sam cijelu noć vozikao onu tamo Severinu. Šta ću ako pukne priča pa mi sazna žena, ko bi joj objasnio da ništa nije bilo između Severine i mene”, izjavio je taksista za naš portal.

Severina se nije htjela očitovati o ovim navodima, ali poručuje svim čitaocima da svakako poslušaju njenu novu pjesmu.