Mladić iz Sarajeva, Emir L. je, nakon 32 dana istraživanja, napokon shvatio razliku između šampona i regeneratora koju mu je djevojka pokušavala objasniti posljednje dvije godine veze. Naime, nakon mnogo istraživanja naučne literature i ženskih lifestyle i beauty magazina, Emir je iznenadio cijeli svijet napisavši na svom Facebook profilu kako je pametniji za jedno novo životno znanje, jer napokon sa svojom djevojkom može egal razgovarati o šamponima i regeneratorima.

“Ja sam oduvijek mislio da je šampon sve ono što se koristi za pranje cijelog tijela. Ono, znate, uzmeš i našamponiraš se i eto ga od glave, preko lica do jaja sve se to pere jednim šamponom. Moj život je tako zaista bio jednostavan i nisam uopće razmišljao da postoje neke varijacije na tu temu dok nisam upoznao svoju sadašnju djevojku. Kako je počela da dolazi kod mene ja sam skontao da ona stalno donosi neke različite bočice šampona i jednom sam je pitao što nosi tri šampona kad može realno jedan koristiti. Tada je ona meni počela da objašnjava da to nije sve šampon već da ima i regenerator i maska i još neke dvije stvari koje nisam zapamtio. Pošto nisam baš dobro mogao odmah da skontam šta ona meni objašnjava, bacio sam se na istraživanje tih fenomena i evo sad, nakon 32 dana intenzivnog istraživanja, mogu reći da sam napokon shvatio razliku između šampona i regeneratora” – izjavio je za naš portal Emir L. iz Sarajeva, koji sada razumije razliku između šampona i regeneratora.

Emir je na kraju našeg razgovora dodao da će u narednom periodu pokušati istražiti razliku između šampona i maske, a nekad naknadno će probati shvatiti i razliku između regeneratora i maske, ali nije siguran da li će ih koristiti.