Korisnici Telemach-a navikli su na česte prekida posebno na internetskoj mreži. Nezadovoljstvo građana doseglo je svoj vrhunac ,a iz kompanije Telemach odlučili su popraviti cijelu situaciju. Iz ove kompanije obećali da će građani imati stabilan internet nedeljom i državnim praznicima.

“Mi imamo jedan od najbolji i najbrži internet u BiH jest da je nestabilan i da je često u prekidu, ali morali smo napraviti neki kompromis. Dugo smo razmišljali kako da popravimo ovu situaciju i došli smo do najboljeg rješenja za sve. Građani će od sada nedeljom i državnim praznicima imati stabilan internet dok ostalim danima mogu i dalje očekivati česte prekide. Mislimo da je to jako dobro rješenje jer građani mogu sve završiti nedeljom što su ostalim danima propustili zbog prekida”, rekao je Zerin Konekcija, internet stručnjak iz kompanije Telemach.

Građani su oduševljeni novom idejom iz Telemach-a i nestrpljivo očekuju njeno provođenje. Mnogi smatraju da je bolje imati stabilnu konekciju nedeljom nego nikako.

“Realno gledajući nedelja je idealan dan za stabilan internet jer su ljudi kod kuće i mogu koristiti internet koliko god žele. Strpljenje je vrlina koju naši korisnici moraju da imaju, ako žele poslovati sa nama. Mislim da je ovo i više nego fer sa naše strane jer ima dosta nedelja godišnje, a tu su i državni praznici. Kada se sve to sabere građani će imati više od 60 dana imati sigurnu i stabilnu konekciju, što je morate priznati respektabilno”, dodao je gospodin Konekcija.