Naš poznati fudbaler, Anel Ahmedhodžić prema svemu sudeći danas je završio svoju reprezentativnu karijeru. Nakon njegove izjave da privremeno neće igrati za reprezentaciju BiH, oglasio se Emir Spahić koji je rekao da takva opcije ne postoji. Obzirom da će od sada imati dosta slobodnog vremena u vrijeme reprezentativnih pauza porodica Ahmedhodžić odlučila je pokrenuti svoj reality show.

“Mali je očigledno odlučio da pravi skandale i da se tamo bavi nekim stvarima koje nisu vezane za fudbal. To automatsko svim nama donosi manje novca jer će sa ovim stavom zauvijek ostati u nekim malom klubovima. Ja sam mu fino govorio da radi sve sa Saburom, ali neće da sluša. Oženio se i misli da je svu pamet svijeta pokupio, ali vidite da nije tako. Vidim da narod jako zanima ova naša priča pa ćemo zbog toga mi kao porodica napraviti svoj reality show koji će biti gledaniji od svih ostalih zajedno”, rekao je Mirsad Ahmedhodžić.

Pored reality showa gospodin Mirsad najavio je i početak TikTok karijere svoje porodice.

“Sve ovo je otišlo malo predaleko moram priznati, ali zašto ne iskoristiti ovu situaciju. U reality ulazimo svi i vjerujem da će već od prvog dana biti dosta svađa. Reality će se snimati samo u toku reprezentativnih pauza jer će tada Anel imati najviše vremena. Svi znate da krivim onu njegovu ženu za sve, a sada ću svima i dokazati kakva je ona. Uporedo sa realityjem ide i TikTok karijere gdje ću vas svakodnevno obavještavati o svim novostima”, dodao je Mirsad Ahmedhodžić.