Naša reprezentacija u zadnjih nekoliko utakmice dosta je popravila svoju igru na terenu. Iako rezultati još uvijek ne govore tako navijači su zadovoljni zalaganjem igrača na terenu, a većinu zasluga prepisuju novom selektoru, Sergej Barbarezu. Na krilima dobre igre selektor je tako najavio da će naša reprezentacija u narednoj utakmici popraviti statistiku kornere i pasova.

“Vidjeli ste i sami da ne bude da ja nešto govorim napamet. Iako smo većinu utakmica u mom mandatu izgubili i tek sada protiv Mađarske odigrali neriješeno igra se popravila i dosta toga dobrog ima na terenu. Prije su utakmice reprezentacije bile dosadne, ali sada imamo igru i vjerujem da nas dosta navijača ponovo voli gledati kako igramo. Naravno nerealno je očekivati da počnemo pobjeđivati, ali mogu vam obećati da ćemo sljedeću utakmicu popraviti statistiku kornere i pasova”, rekao je Sergej Barbarez, selektor naše fudbalske reprezentacije.

Gospodin Barbarez poručio je da je potrebno ići korak po korak i zamolio navijače za strpljenje.

“Moramo da idemo korak po korak i vjerujem da svi dijele moje mišljenje. Evo prošlu utakmicu nismo primili go i to je već ogroman napredak. Sljedeću utakmicu koju igramo protiv Njemačke ćemo pokušati popraviti statistiku kornere i pasova koja nam je do sada bila očajna. Neće biti lako, ali ja vjerujem da mi to možemo. Ako ovako nastavimo popravljati stvari na terenu iz utakmicu u utakmicu prema mojim kalkulacijama prvu pobjedu možemo očekivati već tamo negdje u prvom kvartalu 2026. godine što je odlično morate priznati”, dodao je Barbarez.