Krajnje bizarna scena se jučer dogodila u prostorijama televizije Hayat, kada je Reuf Bajrović sreo sam sebe u studiju emisije. Obzirom da toliko često gostuje na ovoj televiziji, susreo se sa sobom prilikom ulaska u studio.

“Obzirom da je Hayat patriotska televizija a moja politika se zasniva na patriotizmu, često me zovu da gostujem u njihovim emisijama. Nekada se znalo desiti i da sam po dva puta dnevno gost, ali jučer sam bio ja mislim pet ili šest puta gore, kako u live emisijama tako i za davanje izjave. U svoj toj žurbi odlaska i dolaska, desilo mi se nešto krajnje bizarno, jer se u jednom studiju snimaju dvije emisije i valjda je sve prebrzo se odvijalo da sam sreo sebe”, rekao je Bajrović.

Nakon završenog prvog intervjua, Bajrović je rekao da želi samo da uzmem kratki predah dok se ne promijeni scenografija u studiju, i da će se nakon toga vratiti da gostuje u narednoj emisiji.

“Kada sam se vraćao sa kafe ulazim u studio i vidim samoga sebe kako sjedim tamo. Pogledali smo se, ja mu govorim druže gotova je ta emisija on se iznenadi i pobježe niz hodnik. Dakle toliko sam često tu da ne mogu sebe više da izbjegnem na hodnicima Hayat televizije. Uposlenici su me počeli pozdravljati sa kolega, a neki dan mi je gospodin na recepciji dao i bonove za topli obrok”, dodao je Bajrović.

Ovaj političar koji činjenica nema zapaženu političku karijeru niti reprezentativan broj glasova, ipak sa druge strane ima velike simpatije od strane publike Hayat televizije, ali koja zbog privrženosti SDA ne želi njemu dati glasove u konačnici.