Kao munja našom zemljom se proširila vijest da se popularni reality show, Zadruga ukida za nekoliko dana. Ova vijest izazvala je paniku, ali i pomutnju u našoj zemlji čiji su građani bili jedni od najmnogobrojnijih koji su pratili ovaj popularni reality show. Zbog svega ovoga naredne sedmice će biti proglašen dan žalosti u našoj zemlji.

“Mi smo gledali tu Zadrugu 24 sata dnevno i nekako su nam učesnici postali kao porodica. Sate i sate smo provodili sa njima i vjerujte da nam nije lako sada kada su najavili njeno ukidanje. Nema smisla da tako sezonu prekinu i da ne vidimo ko će biti pobjednik. Tužni smo zbog svega toga i smatram da bi BHT ili FTV trebao napraviti sličan projekt. Ljubitelji Zadruge u našoj zemlji koji ima na milione su oštećeni ovom odlukom, ali valjda ćemo nekako prebroditi ovu krizu”. rekao je Harun Satelitska, ljubitelj Zadruge iz Kaknja.

Na cijelom teritoriju naše zemlje naredne sedmice će biti proglašen dan žalosti zbog ukidanja Zadruge.

“Dan žalosti u našoj zemlji mora da se proglasi zbog ovog nemilog događaja. Jedina utjeha nam ostaje repriziranje svih liveove od prve sezone pa do danas. Jedino tako možemo uživati u našem omiljenom tv programu. Dan žalosti će biti na teritoriju cijele zemlje i to samo pokazuje koliko Zadruga ujedinjuje ljude i pomaže u pomirenju naroda. Nema veze koje sete nacionalnosti ili iz kojeg entiteta taj dan ćete žaliti za ukidanjem Zadruge”, dodao je gospodin Satelitska.