Svekrva iz Sarajeva inicijala G.B. odrekla se putem novina svoje snahe koja joj nije dozvolila da njoj i njenom mužu pomaže u izboru bračnog kreveta. Do ove stresne situacije došlo je, nakon što je svekrva zahtjevala da bude uključena u izbor kreveta na kom će njen ljubimac spavati narednih, minimalno, deset godina.

“Ja ne mogu da vjerujem, prosto sam čokirana i razočarana u cijeli svijet, a pogotovo u tu malu zmiju koja je mog jadnog i naivnog sina uspjela da smota oko malog prsta toliko da on više nema pojma ni šta radi, ni čime se bavi, ni šta se dešava. Pa zar ja koja sam ga rodila i odgajala sve ove godine da ne mogu izabrati obični krevet i madrace za njih? Mislim ne bih ja njih tjerala da kupe nešto što im se ne sviđa ali očekujem bar da mogu pomoći prilikom izbora sa svojih šezdeset godina životnog iskustva. Pa ja najbolje poznajem svoje dijete i znam šta mu treba i šta je najbolje za njega. Neće mene niko učiti ponašanju. Čuj ona tek došla i kao ne bi da ja idem s njima jer je krevet ipak intimna stvar. Ma više neću progovoriti nikad u životu s tom otrovnicom. Da mi je neko rekao da žensko može biti ovako bezobrazno i sebično, ne bih mu vjerovala. Ljuta sam, kivna i bijesna” – izjavila je za naš portal vidno podnesena svekrva G.B.

Novinari našeg portala su bezuspješno pokušali da stupe u kontakt sa novim bračnim parom kako bi dobili informacije i iz drugog ugla, međutim, akteri nisu bili zainteresovani za doatno komentarisanje.