Udruženje estradnih umjetnika, fondacija “Hana Hadžiavdagić”, nevladina organizacija “Srce na Instagramu” te agencija “Cuke u bundama”, danas su zvanično promovisali tri nove influenserke, koje su uspješno završile kurs obuke za uspješne influenserke.

“Ovo je zaista idealan posao za ljude koji ne znaju šta će od sebe, te za one koji su na pragu četrdesetih a još se pronalaze. Jako puno se putuje, dobijaju se VIP karte za različita dešavanja, bivaju viđeni i pitaju se za sve i svašta, a nisu stručni ni u čemu. Samo mi koji smo prisutni u javnom životu preko dvadeset godina na konto ničega znamo kako je to težak posao, osvajati srca ljudi tolike godine bez razloga. Čestitam od srca djevojkama, i želim da su im profili uvijek puni lajkova a postovi dobro photoshopirani”, izjavio je počasni član komisije, Fuad Backović Deen.

Zumra, Mara i Joca će zvanično preuzeti nadimke od njihove guru učiteljice, obzirom da su im imena poprilično staromodna, i ne mogu se uklopiti u nove svjetske trendove.

Ja sam odlučila da Zumra bude Zum_Ra, obzirom da zvuči malo egipatsko-reperski, a to je sad moderno. Mara će biti Miss M. jer je prava lady, dok će Joca na Instagramu biti samo J s tačkom, jer je to brend samo po sebi. Ja sam zaista ponosna na svoje polaznice, i očekujem da će biti uzor mnogim mladim djevojkama koje nemaju šta za reći a imaju šta pokazati”, prokomentarisala je Hana Hadžiavdagić.

Tri buduće zvijezde nisu krile oduševljenje, pokušali smo uzeti izjavu od njih međutim nisu mogle sastaviti rečenicu, samo su se nasmijale u kameru i pokazale popularni duck face.