Gradonačelnik Grada Mostara Ljubo Bešlić počastio je večerom novinarke, međutim račun za večeru nije platio.

Kako doznajemo, novinarke su se okupile da bi proslavile kraj još jedne radne godine, te su, iz nepoznatih razloga s obzirom na to da nemaju nikakve veze s gradonačelnikom, poslale fotografiju s pozdravima. Gradonačelnik Bešlić na takav čin reagirao je na kako samo on zna i umije, a to je da je novinarke počastio večerom, a večeru platio iz gradskog proračuna.

“Ostalo mi je nešto malo siće na gradskom proračunu, pa nema potrebe da trošim svoje pare. Tko još danas časti svojim parama? Što ako meni zatreba nešto? Možda novi lift u zgradi jer ovaj što sam napravio je već ostario i usporio ili možda novi automobil. Evo i kćerka mi se neki dan udala, što ako njoj zatreba za neki stan u Europi? Jednostavno to ne ide tako”, rekao je Bešlić.

Na upit zašto nije platio večeru nekome tko nema što da večera, zašto nije organizirao neku vrstu večere u pučkoj kuhinji za ljude siromašnog financijskog stanja ili da nam barem kaže kakve točno veze ima on s novinarkama, gradonačelnik Bešlić bio je sasvim jasan.

Meni su novinarke poslale fotografiju i pozdrave, a ja se ne sjećam nikakvog takvog gesta iz pučke kuhinje. Zašto bih ja njih častio? Zar je teško uslikati fotografiju i poslati, pa nije kao da ljudi iz pučke kuhinje nemaju pametne telefone. Novinarke sam počastio, ne samo radi lijepog gesta, nego zato što one dobro znaju koliko sam ja nepotreban ovome gradu, pa zato želim da ostanem u dobrim odnosima s njima”, izjavio je gradonačelnik.