Februar je mjesec ljubavi i vodolija pa smo odlučili da vam ovaj mjesec otkrijemo šta će se to dešavati na ljubavnom planu.

OVAN – Postoji šansa da onaj partner što vas je prošli mjesec prevario ovaj mjesec skonta da je ta druga osoba luđa od vas pa će vam se vratiti. Akoste u sretnim vezama partner vas vara.

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza ukoliko postoji će biti jako čvrsta. Akonemate vezu i vaš nedostatak veze će biti jako čvrst. Znamo koliko ne volite da se nešto mijenja ili da šta riskirate.

BLIZANCI – Ovaj mjesec će vam na ljubavnom planu biti izuzetno napredan. Moguća je trojka sa jaranom i jaranicinom tetkom početkom mjeseca. To je ukoliko ste u vezi, a ako ste single očekujte da će vam prići momak sa velikom zlatnom kajlom s kojim ćete uživati.

RAK – Opet ćete biti emotivni kao i uvijek. Dobrodošli u vaš savršeni mjesec pun ljubavi, dobrih odnosa i emocija. Februar će vam donijeti ljubav u Konzumu.

LAV – Ovaj mjesec će vam biti prepun seksa ispred ogledala. Možda budete sami u tom seksu, a možda i ne, vama to ionako nije bitno tako da, samo uživajte i sa zaštitom!

DJEVICA – Velika dilema je pred vama. Koje haltere obući da zavedete svog partnera, crne koje je vidio ili bijele koje je također vidio? Budite divlji ovog februara i seksajte se pored prozora sa spuštenim zastorima. Single djevice ne postoje. Ukoliko mislite da ste jedna od njih niste.

VAGA – Šta reći, koga izabrati? S kim biti prijatelj a s kim seks šema? Kako izabrati? Kome dati? Koliko često? Da li dati ili ne dati? Vagat ćete i u februaru.

ŠKORPION – Odnosi sa porodicom i sa djevojkom bi se mogli popraviti. Ali neće. Zbog vas. Znate i sami zašto. Jer ste tvrdoglavo govno.

STRIJELAC – Barit ćete i ovog februra sve što vam se pojavi pred nosom. Neka, tako i treba, mi vas podržavamo jer nije život jedna žena, vi to najbolje znate!

JARAC – Zar još uvijek postoji neki jarac koji čita naš horoskop? Odustanite, mi vas ne možemo spasiti.

VODENJAK – Šta god da ovdje piše vi ćete drugačije i po svom. Samo nek je mimo svijeta. Zato nećemo ništa ni pisati, pa se pojedite od znatiželje. I nemojte zvati i nemojte nam dolaziti u redakciju. Molimo vas. I nemojte uredniku zapaliti auto. A što se ljubavi tiče, bit ćete teški kao i do sada. Ali to je dio vašeg šarma i to je totalno okej.

RIBE – Ljubav će vam od sreće na usta izlaziti. Ne, ozbiljno, previše pijete jer ste single ovog mjeseca. Sve je okej ljudi, mislim pravdajte vi to sebi činjenicom da vam je rođendan ali ne traje vam rođendan od aprila 2011.