OVAN – Neka naporna muha će vam ući u kancelariju i ganjat ćete se s njom oko stola čitav Božji dan. Peglativna je, zabijat će vam se u čelo (nema veze koliko veliko vam čelo bilo) i htjet će da se družite s njom. U jednom trenutku će vam dopizditi pa ćete je zveknuti knjigom Obligacija koja vam stoji na stolu.

BIK – Ovaj mjesec ćete da se bavite promatranjem lišća koje opada s grana i bit će vam to izuzetno interesantno, bolje nego da se borite s velikim životnim odlukama i životom kao takvim. Opušteno, sve će to samo da se sredi. Ili neće.

BLIZANCI – Ovog mjeseca bi se moglo desiti nešto čudno poput nekog divljeg seksa s djevojkom koju već dugo barite i želite. Ili dečkom. Ili izmišljenom osobom koju barite. Sve su to neke realne opcije.

RAK– Ovaj mjesec biste opet mogli biti naivni i dobri prema svima. To je okej, samo će se vama u ovom horoskopu desiti nešto jako lijepo i nešto što jako dugo čekate na ljubavnom planu.

LAV – Lavovi će da budu malo van svog elementa i van centra pažnje. To im neće prijati niti će im pretjerano goditi pa postoji opcija da ćete da se malo udebljate, nekih 200 ili 300 grama. No, ne brinite, kako nam zvijezde šapuću, do narednog mjeseca to ćete vi već sve da skinete.

DJEVICA – U novembru nećete biti divlji i neukrotivi kao što ste bili prošli mjesec. Poredat ćete veš po bojama u ormaru i okajavati grijehe za prošli mjesec kada ste bili ludi i naručili dvije tekile umjesto jedne.

VAGA– Kilo gore, kilo dole, zimnica se sprema. Možda budete preludi i uzmete dvije vreće kupusa umjesto jedne, ali naravno trebat će vremena da o tome donesete odluku. Nekad oko Nove godine biste možda mogli da znate šta od ove zimnice ćete da spremate i u kojim količinama.

ŠKORPIJA – Prošli mjesec niste bili prehlađeni tako da vam ne gine da ovog mjeseca ostavite svoju dušu na postelji s visokih 37.2. Možda Ceca o vama snimi novi mega hit, jer ipak, teško je boriti se s prehladom kada ste muškarac od 25 godina.

STRIJELAC – Vi ćete kao i u oktobru biti prekul i preludi i omiljeni u društvu. Ne znamo da li je to zato što vas ljudi gotive ili vas se boje ali u svakom slučaju vama je svejedno.

JARAC – Jarčevima predstoji omiljeno godišnje doba koje imaju priliku da provedu sa svojom porodicom i prijateljima ispod dekice uz dobru hranu i piće. Nemojte se slučajno zeznuti da izađete negdje vanka s društvom. To vam ne treba i vi niste takvi ljudi!

VODOLIJA – Sami sebi ćete u ovom periodu života i godine ići na živce. I to je totalno okej jer idete na živce i drugim ljudima,

RIBE – Zašto nas pratite još uvijek? Em vam ne možemo pomoći, em nećemo.