Nakon jednog od brojnih loših nastupa reprezentacije Bosne i Hercegovine iz Stručnog štaba je najavljen novi projekat čiji cilj je pronalazak dodatnog finansiranja za dovođenje dijaspore u redove reprezentativaca. Naime, kako Šatro info ekskluzivno saznaje, u tajnosti je zaključen ugovor između popularne pornografske web stranice i predstavnika Stručnog štaba naše reprezentacije u kom, između ostalog, stoji da će utakmice BiH reprezentacije biti dostupne i na PornHubu.

“Prezadovoljni smo što napokon imamo stalni izvor finansija i odličnog sponzora čiji logo naši reprezentativci mogu da nose na svojim plećima. PornHub osim što podržava sportiste koji se bave rukometom, od ove sezone planira da podrži i nekoliko svjetskih reprezentacija koje treniraju fudbal i koje bi voljele da budu dio svjetske elitne scene, ali jednostavno nisu dovoljno dobri pa onda imaju nastupe vrijedne PornHuba. Naši dragi fudbaleri se nisu mnogo protivili ovom našom odlukom, jer su neki od njih već bili sudionici ovih videa, a drugi dio je svakako htio u određenom trenutku svoje karijere imati objavljen eksplicitan snimak tako da smo samo uspjeli da spojimo ugodno s korisnim. Sada imamo dovoljno novca za detaljnije pripreme i za veće plate kako štabu tako i našim dragim igračima. Zaista smo prezadovoljni ovom opcijom koja se otvorila, a nadamo se da ćemo uskoro moći i stići na druge stranice”- izjavio je za naš portal PR predstavnik Fudbalskog zaveza BiH.

Utakmice s ovogodišnjih kvalifikacija za Europsko prvenstvo u fudbalu će prve biti dostupne u rubrici u za takozvani gangbang.