Godinu dana prošlo je od zadnjih izbora u našoj zemlji i sada je vrijeme za presjek stanja na političkoj sceni. Jedna od najvećih gubitnica izbora Jelena Trivić koja još uvijek tvrdi da je pokradena danas slavi poseban jubilej. Gospođa Trivić slavi godinu dana otkako nije predsjednica Republike Srpske.

“Godinu dana je prošlo od izbora i moram reći da sam totalno razočarana ovom vlasti. Milorad Dodik je pokrao izbora i to je sada svima jasno. Ja sam trebala biti predsjednica RS-a legalno i pošteno. Međutim, umiješali su se vanjski faktori i ja sam ostala bez te pozicije. Zbog toga danas slavim godinu dana otkako nisam predsjednica RS-a. Za mene je ovo veliki jubilej i treba da ga proslavim kako mu i dolikuje. Nadam se da će se gospodin Dodik jedno povući sa ove pozicije i prepustiti građanima da biraju koga žele za predsjednika entiteta”, rekla je Jelena Trivić, nesuđena predsjednica RS-a.

Gospođa Trivić za naš portal ekskluzivno je otkrila kako će proslaviti ovaj veliki dan u njenoj političkoj karijeri.

“Pozvala sam svu rodbinu i prijatelja da dođu, zakupili smo salu, a biti će i neka muzika uživo. Tako ću proslaviti svojih godinu dana kako nisam na funkciji predsjednice RS-a zbog Milorada Dodika. Pozivam sve još jednom da dođu jer će biti pravo jak provod. Jedini koji nije pozvan je Draško Stanivuković, ali to je iz objektivnih razloga. Ovo je samo prva godina otkako nisam na funkciji, a slavit ćemo i svaku narednu do kraja mandata”, dodala je Jelena Trivić.