Mladić inicijala D.P. iz Sarajeva kontaktirao je naš portal kako bi sa širokim auditorijem podijelio svoju bol i tegobu zbog postupaka jedne djevojke iz mahale. Naime, kako je momak rekao u svojoj izjavi za Šatro, djevojka inicijala S.O. iskoristila je mladića na jednu noć i nije htjela da nastavi vezu sa njim.

“Ona je mene uništila, uništila mi je život. Ja sam njoj podario svoju nevinost, želio sam da me voli zauvijek, da provedemo život skupa, a ona je samo htjela da me iskoristi i ostavi. Ja svoju nevinost koju sam čuvao tako dugo ne mogu pokloniti više nikome, ona je to uzela i zgazila bez ikakvih emocija. Zvao sam je kasnije, slao sam poruke, išao na vrata sa cvijećem, molio, kumio, plakao ali ostala je ledena. Rekla mi je da ne želi ništa ozbiljno i da je to bila samo strast. Možete misliti, samo strast? Zato sam ja vas odmah nazvao i htio sam da podijelim ovo sa vama. Neka moja priča bude upozorenje svim mladim muškarcima”- izjavio je za naš portal D.P. koji je želio da bude anoniman.

Broj mladića kojima djevojke oduzmu nevinost, a onda se više ne jave nikad raste iz godine u godinu.

“A joj, pa nisam ja imala namjeru da ga povrijedim, ali ono rekla sam mu na početku, seks je seks i to je to, nisam za vezu sad, ne mogu da se posvetim nekome i ćao. Ne znam zašto drami toliko, histerično muško”- kratko je izjavila S.O.