Nakon što smo u finalu Svjetskog prvenstva u nogometu 2018. na tribinama mogli vidjeti člana predsjedništva Dragana Čovića kako strastveno navija za reprezentaciju Hrvatske koristeći šal HŠK Zrinjski počelo se sa špekulacijama da se otvara fond koji će skupiti dovoljan iznos da bi se Draganu kupio šal Hrvatska.

“Vidjevši našeg Dragana na tribinama kako navija za naše drage momke bio sam oduševljen, ali oduševljenje je splasnulo nakon što sam vidio da on oko vrata nosi šal HŠK Zrinjskog, a ne reprezentacije Hrvatske. To me jako rastužilo i odmah sam pokrenuo na Facebook-u stranicu pod nazivom “Marku za šal našem Draganu”. Nadam se da ćemo u što skorije vrijeme skupiti potreban iznos kako bi Dragan što prije postao vlasnik jednog od navijačkih šalova hrvatske momčadi“, kazao je osnivač ovog pokreta Jure Čuljak.

Kako saznajemo član predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović zaista ne posjeduje niti jedan šal hrvatske reprezentacije tako da će mu ova donacija zaista puno značiti.

“Kada sam pošao u Rusiju da navijam morao sam da ponesem šal Zrinjskog jer u svom ormaru nemam niti jedan navijački šal osim toga. Nadam se da se nisam previše obrukao. Ovim putem zaista moram reći da sam jako zahvalan ovim momcima koji se trude oko mene i žele da u što skorije vrijeme budem u posjedu jednog od najboljih navijačkih šalova”, kazao je član predsjedništva Dragan Čović, strastveni navijač hrvatske momčadi.