Odnos između i dalje zakonitih supružnika, Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića, i dalje je pod budnim okom javnosti, ali i njihovih fanova koji s nestrpljenjem iščekuju šta će se desiti sa najavljenim razvodom popularnih učesnika Zadruge.

Mnogobrojni znani i neznani ljudi su se uključili u raspravu o tome da li će se ovaj slavni par službeno rastati ili ne. Kako Šatro neslužbeno saznaje, u raspravu se uključuje i Parlament Srbije. Sjednica u Domu Narodne skupštine Republike Srbije počet će u 15 časova, a glavna tačka sutrašnje rasprave bit će tema razvoda najpoznatije prevarene stjuardese na Balkanu i najnepoznatijeg pjevača muža najpoznatije prevarene stjuardese na Balkanu.

Mi smo zaista nakon mnogo razmatranja došli do zaključka da jednostavno moramo stati u kraj videima na društvenim mrežama, grupama i stranicama, te Instagram prepucavanjima između ovo dvoje i njihovih fanova. Ako oni već ne mogu da odluče da li će biti skupa ili će se rastati, za njih ćemo uraditi to mi. Laže svako ko kaže da mi ovim kršimo ljudska prava i zadiremo u privatnost jer ako oni meni mogu da iskaču svaki dan iz paštete i televizora, mogu i ja njima”-izjavila je za naš portal premijerka Srbije Ana Brnabić.

Kija nije imala mnogo vremena za davanje izjave zbog prethodno dogovorenih obaveza koje uključuju snimanje reklame za uloške, pastu za zube, Reumagel, kifle, čokoladu, spot i pjesmu ali kratko je odgovoria da je Sloba ipak njen muž i da će ona da odluči šta je najbolje za njih dvoje kao i uvijek.