Organizovanje djevojačke večeri trend je koji je došao sa zapada na naše prostore i koji iz dana u dan, a pogotovo tokom ljetnih mjeseci, preplavljuje društvene mreže i jednostavno zahtjeva lajkanje od pratitelja. Djevojačko večer u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, nažalost, doživjelo je krvav epilog nakon što je buduća mlada u naletu bijesa ubila svoju kumu štiklom.

Kako Šatro ekskluzivno saznaje do verbalnog, a kasnije i fizičkog sukoba sa, nažalost, smrtnim ishodom, došlo je u zato što kuma za djevojačko večer mladoj nije obezbijedila majicu sa natpisom “BRIDE” i roze mafine sa različitim slikama i šaljivim natpisima.

“Kurva jedna! Nikad mi nije ni bila prijateljica! Uvijek je htjela da me obruka i uspjelo joj je to na mojoj djevojačkoj! Možeš ti misliti, provela me po nekim kafanama s drugim curama i kao mi pijemo i kao sa konfetama se bacamo okolo i kao to je to. A nigdje ni majice i ni mafina! Pa je l’ se ja za sebe ili za svijet udajem? Šta će ljudi reći kad vide slike na Instagramu? Da sam ološ posljednji koji ne može da ima ni jebenu majicu na svojoj djevojačkoj. Normalno da sam je zveknula štiklom po glavi, pa svako normalan bi. Bruka me, a zna koliko su mi bitne fotografije i zna kako mi je neophodno da imam više od 600 lajkova na Instagramu”-izjavila je vidno potresena buduća mlada za naš portal dok su je odvodili u Zenicu.

Kako bi se ovakve situacije u budućnosti izbjegle, Ministarstvo sigurnosti moli građanke da isprintaju na vrijeme majice sa natpisom “BRIDE” i bar kupe negdje mafine ako iste same ne znaju da prave.