Željko Komšić, novoizabrani član predsjedništva iz reda hrvatskog naroda, primljen je danas u bolnicu na Koševu zbog, do sada, nezabilježenog medicinskog fenomena ekstremnog bola u penisu.

Doktori su uzrok bola pronašli u opštinama širom Bosne i Hercegovine koje su odbacile Komšića kao predsjednika Hrvata i proglasile ga nepoželjnim na svojim lokalitetima.

“Probudio sam se ujutro, otvorio Klix.ba, vidio da me još 10 opština ne podržava i počeo sam osjećati bol. Prvo lagano niz stomak, pa onda na donjem, pa na višim dijelovima penisa i toliko me bolio što me oni ne priznaju da sam se morao prijaviti u bolnicu. Kažu da sam medicinski fenomen. Nadam se samo da će sve proći kako treba.” svjedoči Željko o svojoj bolesti

Hrvati u Bosni i Hercegovini, barem veliki dio njih, posebice u zapadnoj Hercegovini ne priznaju Željka Komšića kao svog predsjednika i sve češće su viđeni u društvu transparenata na kojima piše “Nije moj predsjednik”. Kako saznajemo, nitko od njih se nije prijavio u bolnicu, niti na psihijatriju.