Pronalazak smisla života predstavljao je nedokučiv cilj za mnogobrojne filozofe i velike umove već stotinama godina, no jednoj djevojci iz Švrakinog Sela, ova naizgled nemoguća misija, pošla je za rukom. Naime, kako Šatro info od svojih ekskluzivnih izvora saznaje, djevojka inicijala S.K. pronašla je katarzu, nirvanu i smisao života zbog toga što je gledala Zadrugu na Pink TV-u.

“Da, istina je, produhovljena sam, puna sam pozitivne energije, smirena sam, shvatam zašto se sve dešava, shvatam kako je svijet nastao i shvatam zbog čega smo tu. Shvatila sam šta je ljubav i na koji način ona funkcioniše. Također sam shvatila šta je to prijateljstvo i ka čemu i ja želim da težim u životu. Zadruga je odličan način ostvarivanja katarze ukoliko ju posmatrate na pravi način, što ja jesam učinila. Sada ću da putujem svijetom i propovijedam svoju novu Zadruga religiju”- izjavila je za naš portal djevojka koja je pronašla smisao.

Veliko finale Zadruge trebalo je biti održano 31. maja, ali još uvijek nije poznato koji je finalni datum kada će Sloba, Kija, Luna i ostalih 16 neimenovanih i svima nepozantih takmičara biti u kući.