Članica Naše Stranke, Enisa Elita, doživjela je neugodnu situaciju kada je prije nekoliko dana otkrila da Sarajevo postoji van granica relacije Baščaršija – Marijin Dvor. Naime, kako Šatro.info ekskluzivno saznaje Enisa je ušla u taksi na Baščaršiji i zamolila je taksistu da je odvuče do Narodne banke, međutim kako je vozač bio zamišljen, odvukao ju je sve do Zemaljskog muzeja!

“Vjerujte ja još uvijek ne mogu da dođem sebi kako je veliko ovo Sarajevo. Pa mi imamo mnogo veće biračko tijelo od onog koje se nalazi između Čeršije i Sekenderije. Mnogo je tu građana i građanki koje nama mogu dati svoje povjerenje. Vjerujte mi, kad je taksista nastavio da vozi dalje ja sam pomislila da se nalazim na safariju, vjerujte samo sam čekala da neki lav iskoči iz one neke lijepe zgrade ondje kod šoping centra Importanne. Mislim da ću ovo pokazati i svojim drugim kolegama i kolegicama iz stranke, pa možda nekad da organizujemo i neki izlet u ove krajeve“- izjavila je za naš portal Enisa Elita.

Naša stranka je bosanskohercegovačka socijal-liberalna i multietnička politička stranka osnovana 2008. godine. Osnova njenog osnivanja je bila borba protiv dominacije nacionalnih stranaka, ali i SDPBiH-a. Od osnivanja je stranka prošla značajne promjene.